AUTORS DEL BLOG


Som 4 amics, tres veïns de la Caritat: la Montse, en Jaume i l'Anna, i en Ramir un gran estudiós del nostre carrer i de Palafrugell. 

A resultes de voler fer un estudi sobre el carrer de la Caritat: de les persones, de les cases, negocis, anècdotes i tot el relacionat amb el veïnat, ens hem trobat amb un gran ventall d'informació, de la qual tenim el propòsit de publicar un llibre més endavant i, mentrestant compartir amb vosaltres alguna de les troballes .

Us podem avançar que tenim més de 60 personatges interessants, que han fet grans aportacions en diferents camps: en el món empresarial, de la música, cultural i de la salut.

També esmentem els personatges populars, molt coneguts i recordats al veïnat.  

Ens hem quedat sorpresos que en un carrer no gaire gran, hem fet moltes troballes de gran riquesa cultural i social, gràcies a això tenim una altra mirada cap als altres carrers.





Comentaris

Lluïsa López Ayala ha dit…
Molt bona feina d'investigació.Moltes Gràcies per rescatar l'història del carrer, a veure si és fa extensiu a d'altres carrers.
Montse Miró ha dit…
Gràcies Lluïsa, cada dia anirem actualitzant, esperem que t'agradi.
Els autors
Joan Dalmau Juscafresa ha dit…
Excepcional publicació que ens ajuda a conèixer aquest carrer de Palafrugell, moltes gràcies per la vostre dedicació a divulgar l'història d'aquest lloc. Enhorabona a tot@s.

Entrades populars d'aquest blog

L’últim gran atleta històric: JOSEP M. VIVES SUREDA

Poetes i poetesses del carrer de la Caritat

Ramon Rodríguez i Vilà. Guia de muntanya i organitzador de viatges de senderisme